كابينه دوازدهم؛ از حرف تا عمل
- شناسه خبر: 16011
- تاریخ و زمان ارسال: 20 مرداد 1396 ساعت 14:24
- بازدید : 28 بازدید
- نویسنده: بلوچ پرس
سید هومن حسینی-در بحبوحه ى انتخابات و شعارهاى رنگارنگ انتخاباتى بوديم،گروهى وعده هاى اقتصادى ميدادند و گروه ديگر از آزادى و پيشرفت سخن ميگفتند.
اگرچه دولت فعلى آن دوران ( دولت يازدهم) كارنامه درخشانى در حوزه اقتصادى داشته و توانسته سنگي را كه عده اى با ندانم كارى به قعر چاه افكنده بودند تا حدودى خارج كند،اما كاستي هايي نيز ملموس بود و جاى كار هنوز باقي.
اگر بخواهيم پر رنگ ترين شعارهاى دكتر حسن روحانى را مرور كنيم به چند مورد اساسي خواهيم رسيد
اقوام،بانوان،جوانان
اين سه مورد شايد از اساسي ترين اهرم هاى اعتماد مجدد مردم و بزرگان اقوام به دكتر حسن روحانى بود كه باعث شد ٦ ميليون راى منسجم اهل سنت ايران يكجا به صندوق ايشان حواله شود.
فارغ از عدم دعوت بزرگانى همچون مولوى عبدالحميد در مراسم تحليف حسن روحانى كه يكي از شخصيت هاى تاثير گذار در انتخابات ٩٦ چه در بعد حضور مردم پاى صندوق هاى راى و هم پيروزى جريان اصلاحات و اعتدال بود، كه غير قابل انتظار و با واكنش شديد مردم مواجه شد، كابينه پيشنهادى رئيس جمهور نيز انتقادات شديدي را به همراه شد.
همانطور كه گفته شد از مهمترين اهرم هاى پيروزى دكتر حسن روحانى تكيه بر سرمايه هاى اجتماعى و وعده هايى از اين قبيل بود
اما نه تنها در كابينه معرفي شده از سوي رئيس جمهور توجهى به اقوام نشده حتى بانوان نيز نتوانستند كرسي وزارت را بدست اورند.
اگرچه براى تحقق اين امر تابوهاى بسيارى بايد شكسته شود تا راه هموار گردد ، اما اين انتظار ميرفت كه سنت شكنى صورت گرفته و چينش كابينه متفاوت تر انجام ميشد.
البته نبايد حضور اقوام و بانوان و جوانان در كابينه يا مديريت هاى كلان كشورى نوعى سهم خواهى در نظر گرفت و به هر قيمت بر حضور آنان پا فشارى نمود زيرا مبنا و اساس بايد شايستگى و تخصص افراد باشد.
على اى حال كابينه دوازدهم با تمام حواشي و انتقادات به زودى در معرض راى نمايندگان ملت قرار خواهد گرفت و بايد ديد آيا ميتوانند اعتماد نمايندگان مجلس را جلب كنند يا خير
بايد ديد مجموعه دولت دوازدهم و به خصوص شخص رئيس جمهور منتخب براى تحقق وعده هاى خود چه اقدامات و برنامه هايي را دنبال خواهند كرد و چقد نقش اقوام،بانوان و جوانان در آينده كشور پر رنگ خواهد بود