راهکار موثر و پایدار حل مشکلات استان سیستان و بلوچستان؛ ایجاد اشتغال است
- شناسه خبر: 17912
- تاریخ و زمان ارسال: 7 دی 1400 ساعت 10:37
- بازدید : 23 بازدید
- نویسنده: مدیر مسئول
به گزارش بلوچ پرس به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی “استاندار” در نشست بررسی تسهیلات اشتغالزایی کمیته امداد و بهزیستی استان ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا و تسلیت شهادت مظلومانه دو تن از پاسداران سپاه در منطقه زاهدان گفت: موضوع اهمیت و اولویت کارگروه اشتغال؛ دستور صریح رئیس جمهور و مأموریت ویژه استاندار می باشد.
وی با تاکید بر اینکه ملاک ارزیابی فرمانداران نیز ایجاد اشتغال و جذب تسهیلات اشتغالزایی هر شهرستان خواهد بود، بیان داشت: موضوع اشتغال اولویت کار فرمانداران استان است.
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: توانمندسازی و خودکفایی افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی مهمتر از بسته معیشتی و کمک مستمر به این افراد است. لذا این نهادها؛ راستیآزمایی و پایش تسهیلات پرداختی را از نقطه شروع یعنی مراجعه متقاضیان به بانکها تا دریافت تسهیلات و ایجاد اشتغال و بیمه آنان را در دستور کار خود قرار دهند.
مدرس خیابانی تصریح کرد: کمیته امداد و بهزیستی استان بر اساس اعتبار ابلاغی که دارند، موظفند؛ تا یک و نیم برابر تسهیلات در اختیار، متقاضیان واجد شرایط تسهیلات اشتغالزایی را به بانکها معرفی کنند تا در صورت انصراف احتمالی تعدادی از افراد، خلا ایجاد نشود و سقف اعتبار تخصیصی به استان به طور کامل جذب شود.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: پایین ترین نرخ پرداخت تسهیلات سپرده ها با ۵۸ درصد مربوط به سیستان و بلوچستان است که از بانکها انتظار میرود؛ تا پایان دیماه جاری این رقم را به میانگین کشوری برسانند، چرا که شایسته نیست؛ اعتبارات و تسهیلات ابلاغی برگشت داده شود.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان در ادامه با تاکید بر حمایت از محصولات تولید داخل استان و مشاغل خرد اظهار داشت: هیچ یک از دستگاه های دولتی و اجرایی حق ندارد؛ مشابه کالایی که در استان تولید میشود را از بیرون استان تهیه کند. لذا در قیمت برابر، حتما اولویت با محصولات تولید داخل استان خواهد بود و لازم است؛ دستگاه های نظارتی نیز بر این مهم نظارت داشته باشند.
استاندار در پایان با تاکید بر ضرورت توزیع متوازن اعتبارات گفت: دستورالعملهای واحدی که برای کل کشور ابلاغ میشود، به فراخور شرایط استان نیست لذا بازنگری و اصلاح دستورالعملها متناسب با شرایط استان توسط کارگروه ها و کمیته های تخصصی استانی و انعکاس مطالبات استان به مرکز کشور لازم و ضروری است.