درب مراکز بهداشتی درمانی استان به روی کشورهای همسایه بویژه افغانستان و پاکستان باز است
- شناسه خبر: 17392
- تاریخ و زمان ارسال: 12 مهر 1394 ساعت 11:39
- بازدید : 29 بازدید
- نویسنده: نویسنده
به گزارش دریافتی بلوچ پرس, علی اوسط هاشمی در این نشست افزود: نگاه به حق انسانی مرز نمی پذیرد و ما به طریق اولی به همسایگان توجه ویژه ای داریم و آسیب در هر حوزه از کشورهای منطقه آسیب ما و قوت آنان قوت ماخواهد یود.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: هر سه کشور ایران، افغانستان و پاکستان مسلمان هستند و آموزه های دینی به ما آموخته است که قدر دو نعمت سلامت و امنیت را باید بدانیم.
وی ادامه داد: با تدبیر و برنامه ریزی می توانیم به ارتقای شاخص های سلامت در مرزها دست پیدا کنیم و اگر این تدابیر و آینده نگری ها نباشد جان انسان ها و سلامت آنان به مخاطره خواهد افتاد. همانگونه که سوء تدبیر در سرزمین منا و مناسک حج جان انسان های زیادی را به مخاطره انداخت.
استاندار با اشاره به حدیث نبوی که هر کس که شب را به صبح برساند و فریاد انسانی را مورد توجه قرار ندهد از مدار اسلام و انسانیت خارج است. خاطر نشان کرد: کشورهای همسایه ایران در زمان نیاز بهترین یار و یاور ایران بوده اند وبا دید وسیع انسان دوستی باید درکنار کشورهای همسایه باشیم.
هاشمی تصریح کرد: نگاه به حق انسانی مرز نمی پذیرد و ما به طریق اولی به همسایگان توجه ویژه ای داریم و آسیب در هر حوزه از کشورهای منطقه آسیب ما و قوت آنان قوت ماخواهد بود.
هاشمی به معاونین وزارت بهداشت دو کشور گفت: توان علمی بهداشت و درمان ایران بر شما که رصد می کنید پوشیده نیست. پس با تمام توان آماده توسعه همکاری ها بخصوص درحوزه سلامت و سایر بخشها با دو کشور افغانستان و پاکستان هستیم و صیانت از سلامت حاصل کار جمعی ما را به قله های موفقیت خواهد رساند.
استاندار گفت: ما توسعه روابط با همسایگان و کشور همسایه را در سرلوحه برنامه های خودمان قرار دادیه ایم و در حوزه پزشکی درب مراکز بهداشتی و درمانی و آموزشی ما به روی کشورهای همسایه با کمال میل باز خواهد بود. و اطمینان داریم که انباشت توانایی ها وهم افزائیهای علمی سه کشور می تواند به زیبایی خدمت در حوزه سلامت منجر شود.
استاندار افزود: باید راهکاری بیندیشیم که بتوانیم مرزهای خودمان را از هر گونه آلودگی پاک نگه داریم و متاسفانه ورود و خروج غیر مجاز اتباع دو کشور در روند سلامت شهروندان تاثیر گذار بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد که با تردد قانونی اتباع دو کشور افغانستان وپاکستان پذیرای تردد مجاز آنان در آینده نزدیک باشیم و این ارتباطات تا پاک شدن مرزها مداوم باشد.
دکتر عبدالله معاون وزیر بهداشت افغانستان ضمن تقدیر از دست اندرکاران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت فلج اطفال در پاکستان بعنوان معضل اصلی این کشورو افغانستان می باشد و در سال ۲۰۱۲ بعنوان اورژانس جهانی مطرح شده است و با توجه به حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از کشورهای همسایه تلاش میکنیم تا این بیماری را ریشه کن کنیم.
به گفته وی,به دلیل زیرساختهای قوی در ایران از سال ۲۰۰۱ در ایران فلج اطفال ریشه کن شده است و از تجربه های ایران در مسیر حذف استفاده خواهیم کرد.