قابل توجه مسئولین؛ جامعه ورزشی شهرستان سرباز داغدار شد/ فوت فوتبالیست سربازی بر اثر برق گرفتگی
- شناسه خبر: 17189
- تاریخ و زمان ارسال: 7 تیر 1394 ساعت 20:13
- بازدید : 34 بازدید
- نویسنده: نویسنده
به گزارش بلوچ پرس، شهرستان سرباز که در فصول مختلف از جمله در ماه مبارک رمضان، ایام الله دهه فجر و … میزبان ده ها تیم فوتبال محلی می باشند که در زمین خاکی کنار جاده ترانزیتی ایرانشهر چابهار به مسابقه می پردازند، واقعیتی در خور تفکر برای مسوولین شهرستان این است که راسک یکی از بهترین سالن های چند منظوره جنوب استان را داراست که متاسفانه هیچگونه تدبیر و استفاده اصولی از آن نشده است.
سالن سرپوشیده کانون راسک و جدیدا سالن سرپوشیده فیروزآباد از بهترین و استانداردترین سالن های استان میباشند که مدیریت صحیحی را جهت برگزاری مسابقات فوتبال برای علاقه مندان به این رشته در شهرستان می طلبد.
راسک با داشتن بزرگترین استخر سرپوشیده جنوب شرق کشور در اذهان به یکی از مرفه ترین شهرها از نظر امکانات رفاهی و ورزشی تجسم می شد اما باید یادآور شویم که قریب به هفت سال است بزرگترین استخر جنوب شرق کشور در حال خاک خوردن می باشد که همگی از سوء مدیریت این مجموعه حکایت دارد.
بر پایه این گزارش، ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ رسیدن ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕ ﻭﺭﺯﺷﯽ ﺟﺎﻡ ﺭﻣﻀﺎﻥ بالاخص فوتبال ﺩﺭ ﺳﺮﺍﺳﺮ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﺣﺎﻝ ﻭ ﻫﻮﺍﯼ ﺧﺎﺻﯽ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ، جوانان شهرستان سرباز نیز همه ساله با شور و اشتیاق مثال زدنی و با توجه به علاقه فراوانی که به مسابقات فوتبال دارند در ایام ماه مبارک رمضان با برگزاری مسابقات فوتبال به استقبال این ماه فرخنده می روند.
در این بین واقعه یا خبر بسیار تاسف برانگیزی که این روزها جامعه ورزشی شهرستان سرباز و جوانان این شهرستان را داغدار کرده است فوت یک جوان ۲۰ ساله می باشد که بدلیل نبود امکانات و تلاش برای تامین روشنایی زمین خاکی فوتبال روستای زبری بگ بخش سرباز دچار برق گرفتگی می شود.
عبدالباسط سرکوری جوان ۲۰ ساله ساکن روستای انگوری بخش سرباز با ادعای اینکه به مسائل فنی برق آگاه می باشد به بالای تیر چراغ برق می رود که متاسفانه در حین انجام کار بدلیل برق گرفتگی جان خود را از دست می دهد.
این موضوع ما را بر آن داشت که گله ای داشته باشیم از مسوولین ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان، شهرستان سرباز، شورای شهرستان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی که ناظر بر اعمال قانون و اجراییات دولت در شهرستان می باشند، شهرستانی که چندین سالن سر پوشیده دارد و جدیدا هم به همت شهردار محترمه بخش کلات دارای یک زمین چمن مصنوعی هم در آن بخش می باشد یا زمین های خاکی که به همت دهیاران و خود اهالی روستاها ایجاد شده اند نباید در جام های داخلی شهرستان که چند صد نفر از بازیکنان شهرستان در آن ها بازی می کنند دارای مدیریتی اساسی شود! تا از این راه هم استعدادهای این رشته ورزشی شناسایی و شکوفا شوند و هم تشویق بیشتر جوانان به امر ورزش صورت گیرد تا بزهکاری و طغیان نیروی جوانی اینگونه مهار شود؟
و در آخر این سوال پیش می آید، براستی زنگ خطر برای مسوولین پشت میزنشین ما کجاست؟