استاندار: مدیران خط مقدم اتمام پروژه های نیمه تمام سیستان و بلوچستان هستند
- شناسه خبر: 15928
- تاریخ و زمان ارسال: 11 مهر 1400 ساعت 13:43
- بازدید : 27 بازدید
- نویسنده: بلوچ پرس
به گزارش بلوچ پرس، حسین مدرس خیابانی روز یکشنبه در پنجمین شورای برنامه ریزی توسعه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در این بازدیدهای میدانی که از منطقه شمال، جنوب و مرکز استان داشتم تقریبا آن چیزی که من مشاهده کردم به صورت استثنا به غیر از یکی یا ۲ پروژه تمام پروژههای این استان نیمه فعال است.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بار یکسری موضوعاتی را به دوش می کشد که مساله استان بوده اما قبل از آن بحث کشوری است افزود: امروز مرزهای شرقی کشور قبل از اینکه مرزهای این استان باشد مرزهای جمهوری اسلامی ایران است بنابراین هزینههای ورود اتباع غیرمجاز، انسداد مرزی، واکسیناسیون اتباع و قرنطینه این افراد باید جدا دیده شود.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به درآمدهای گمرکات مرزی گفت: نمی شود ما گمرکات مرزی در استان داشته باشیم مرزهایش را محافظت کنیم ضمن اینکه کالاها برای ما نیست برای سایر استان هاست اما ارزش افزوده، بهرهوری و عایدی برای این منطقه نباشد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با بیان اینکه همه مدیران در حوزه هزینه کردها چه در حوزه جاری و چه در حوزه تملک با دقت خاصی در ۶ ماه دوم سالجاری پیش بروند گفت: کل منابعی که کشور در بودجه سال ۱۴۰۰ براساس مصوبه مجلس داشت ۲ میلیون و ۸۸۲ هزار میلیارد تومان است که معادل آن مصارف و هزینههای دولت را در قانون بودجه تعریف کردهاند.
مهرداد عرب اول خاطرنشان کرد: از ۲ میلیون و۸۸۲ هزار میلیارد تومان منابع کشور حدود یک میلیون و ۳۷۳ هزار میلیارد تومان بودجه عمومی دولت بوده و یک میلیون و ۵۰۹ هزار میلیارد تومان مربوط به بودجه شرکتهای دولتی است.
وی ادامه داد: از یک میلیون و ۳۷۳ هزار میلیارد تومان بودجه عمومی یک میلیون و ۲۷۸ هزار میلیارد تومان منابع عمومی دولت و حدود ۹۵ هزار میلیارد تومان منابع اختصاصی دولت بوده که در بخش هزینهای و تملک است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در بخش اعتبارات هزینهای ۷۷۴ میلیارد تومان تاکنون ابلاغ شده که ۵۱ درصد آن تخصیص پیدا کرده در بخش هزینهای مطلوب بوده و بقیه در ۶ماهه دوم سال تامین میشود.
وی افزود: در بخش تملک سه منبع داشتیم چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات جدول ۱۰_۱ استانها بود که ۴۲ درصد آن تخصیص پیدا کرده، یکهزار و ۲۲ میلیارد تومان از محل ردیفهای متفرقه داشتیم که ۶۸ درصد تخصیص پیدا کرده، یکهزار و ۹۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی بوده که ۳۰ درصدش تخصیص پیدا کرده است.