مسئولین برای احیای دوباره کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر اقدامات عاجل انجام دهند
- شناسه خبر: 14843
- تاریخ و زمان ارسال: 15 آذر 1391 ساعت 19:21
- بازدید : 28 بازدید
- نویسنده: نویسنده
به گزارش بلوچ پرس،نماينده كارگران كارخانه بافت بلوچ و كارمند سابق این کارخانه در گفتگو با خبرنگار بلوچ پرس در شهرستان ایرانشهر با اعلام این خبر،گفت:كارخانه بافت بلوچ شهرستان ايرانشهر در زمان طاغوت كلنگ زني شد و بيشترين كارهاي اساسي و زيربنايي آن در زمان پيروزي انقلاب اسلامي انجام گرفته و درسال۱۳۵۷ جذب نيروي انساني و اياب و ذهاب خود را آغاز کرد.
رحيم بخش استادي ادامه داد:با كاشت پنبه در زمين هاي باهوكلات،بمپور و دشتياري و تهيه مواد اوليه در خود ايرانشهر فعالیت های روزانه این کارخانه با جدیت انجام می گرفت ولي به دلیل عدم راه اندازی فازهای بعدی آن که شامل قسمت های ريخته گري،تراشكاري ،الكتريك،برق صنعتي ماشين آلات و …بود بسیاری از مردم و دلسوزان منطقه را به سمت ناامیدی سوق داد.وی افزود:تاسال۱۳۸۱ تعدا نیروهایی که در کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر فعالیت داشتند ۲۲۰۰ نفر بوده اند که به مرور زمان و بر اساس بی تدبیری برخی از مسئولین و مدیریت وقت متأسفانه برکنار شدند.
استادی با بیان اینکه كارخانه بافت بلوچ از زمان افتتاح تا قبل از ورشكستگي دچار هيچگونه مشكل مالي نبوده است،افزود: اگر چنانچه کارخانه بافت بلوچ دچار مشکل مالی می بود نمی توانست کارهای خیریه انجام دهد که بر اساس اسناد و شواهد موجود ساخت دبيرستان دخترانه بافت بلوچ ايرانشهر،ساخت ميدان امام حسين(ع) درفلكه ارتش،بيمارستان ۲۲بهمن دركمربندي و … توسط این کارخانه انجام گرفته است.
وی گفت:نبودن مدير،مدبر و دلسوز بودن و همچنین سوء مدیریت کارخانه بافت بلوچ باعث شد تا یک ظلم تاریخی بزرگ به مردم ایرانشهر و بلوچستان وارد شود و متأسفانه سرنوشت كارخانه به آخر رسيد.
وی با بیان اینکه اگر تاکنون فعالیت آن کارخانه همچنان ادامه داشت مردم شاهد پیشرفت منطقه بودند،یادآور شد:کارخانه بافت بلوچ در صورت عدم ورشکستگی می توانست با ادامه کارهای خیرخواهانه خود نقطه عطفی در آبادانی و عمران منطقه باشد.
وی دليل اصلي ورشکستگی کارخانه بافت بلوچ را ضعف مديران وقت آن زمان دانست و افزود:باني اصلي ورشکستگی مديران سال۱۳۸۱بوده اند،چرا که مبلغ اختصاص یافته به كارخانه براي تعديل نيرو میتوانست نيروها را نگه دارد و كارخانه بصورت روزانه به كار خود ادامه دهد و به این ترتیب اوج ورشکستگی کارخانه در سال ۱۳۸۱ انجام گرفت.
کارمند سابق کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر با اشاره به اینکه مسئولين امر می توانند براي احياي دوباره كارخانه بافت بلوچ اقدامات عاجل انجام دهند،خاطر نشان کرد:از مسئولين شهرستاني،استاني و كشوري تقاضا داريم در اين منطقه محروم و صفر مرزي که هم مرز با دو کشور پاكستان و افغانستان است و هيچگونه فرصت شغلي دیگری براي جوانان وجود ندارد،اقدامات لازم را براي احياي دوباره کارخانه بافت بلوچ انجام دهند.
وی بیان کرد:به اعتقاد من چون دو كارخانه آجر و آهك شهرستان ايرانشهر توانسته اند دوام بیاورند کارخانه بافت بلوچ هم در صورتی که در آن وقت دلسوزانی داشت میتوانست دوام بیاورد اما متأسفانه سیاست های نادرستی اتخاذ شد و با کندی فعالیت های این کارخانه جلوی پیشرفت منطقه گرفته شد.
وی ورشکستگی کارخانه بافت بلوچ شهرستان ایرانشهر را باعث سرگرداني بیش از پانصد نفر دانست و گفت:متأسفانه از زمان ورشکستگی کارخانه بافت بلوچ تاکنون شاهد افت تحصيلي و مشکلات زیادی در پرورش فرزندان خود شده ایم و همچنین نظاره گر گرسنگي قشری دیگر از کارگران ثابت آن خانواده ها هستیم.
رحیم بخش استادی در ادمه یادآور شد:تعداد۱۵۰ الي۲۰۰نفر در کارخانه بافت بلوچ مشغول به كار هستند پس در واقع كارخانه توان نگه داشتن كارگرهارا دارد و توان جذب نيرو را هم دارد ولي به دلایل نامعلومی جذب نيرو ندارد و فقط اين كارگران را نگه داشته تا به سن بازنشستگي برسند و تحويل اداره بيمه بدهد.
وی با انتقاد شدید از مدیر فعلی این کارخانه گفت:آقاي مدير خودت را خلاص ميكني ولي مردم ایرانشهر را چگونه میخواهی خلاص کنی،اميد مردم شهرستان ایرانشهر و منطقه به احیای كارخانه بافت بلوچ است و اگر بخواهی این كارخانه را تعطیل بکنی،شاهد بدترين شرارتها درمنطقه ميشويم چرا که بسیاری از جوانان را بیکار کرده ای و اين شهرستان در نقطه صفر مرزي پاكستان و افغانستان قرار دارد.